antet uniune 1

MOBILIER DIN PAL

14 

Estetic și funcțional, mobilierul confecționat din PAL poate răspunde cu succes nevoilor dumneavoastră. Material durabil, PAL-ul poate fi folosit la o largă varietate de obiecte de mobilier, realizat în conformitate cu cerințele dumneavoastră în ceea ce privește dimensiunile și estetica.

Conferind o notă de modern interioarelor, mobilierul confecționat din PAL se pretează atât spațiilor cu destinație de locuință, dormitoare, living, bucătării, holuri dar și celor cu destinație de birouri sau spații comerciale.

La cererea clienților noștri, confecționăm în regim personalizat o largă varietate de obiecte de mobilier din PAL. - dormitoare, birouri, dulapuri, rafturi, biblioteci, mobilier de bucătărie, mobilier spații office, mobilier spații comerciale etc.

Plăcile aglomerate din lemn, cunoscute sub nume generic PAL sunt acoperite cu un strat de melamina, într-o mare varietate de culori și texturi. Acestea pot fi debitate în funcție de specificații, marginile fiind acoperite cu cant. Includem aici și blaturile de bucătărie, la rândul lor disponibile într-o varietate bogată de culori.

Vă invităm să descoperiți oferta noastră personalizată de mobilier realizat din PAL melaminat!