antet uniune 1

DESPRE NOI

 

1

Bine ati venit pe site-ul Întreprinderii de Prelucrare a lemnului Kast.

Suntem încântați de faptul că ne-ați găsit și sperăm că vă veți bucura de prezentarea colectiei noastre!
 
Piesele de mobilier sunt realizate pe bază de comanda la alegerea clientului din materiale de înaltă calitate din lemn masiv și pal, piese de mobilier recondiționate în stil vintage și contemporan, bucătării, mese, scaune, paturi, dulapuri, biblioteci, mobilier de gradină.
 
 
Mobilierul care se pretează pentru a fi recondiționat în stilul vintage, este adus la noi și de către clienții care au la suflet o piesă deosebită la care nu vor să renunțe.
 
Întreprinderea Kast vrea să depașească conceptul de “magazin de mobilă” pentru a introduce conceptul de “decorațiuni interioare “, ajutându-vă să fiți creativi în alegerea și amplasarea mobilierului.
 
Echipa noastră pune suflet atunci când recuperează o piesă veche și cu o istorie în spate, și-i dă viață, pentru a avea un cămin romantic și cu mult bun gust.
 
"Întreprinderea de prelucrare a lemnului Kast SRL" este o structură de economie socială, înființată în cadrul proiectului "Economia socială oportunitate și sprijin pentru persoanele defavorizate", contract POSDRU/173/6.1/S/149006. Pe lîngă faptul că veți beneficia de servicii și produse la standarde înalte de calitate și creativitate, veniți în sprijinul persoanelor cărora le oferim suport pentru integrarea socio-profesională.